Prosimo vas, da odkljukate okence, sicer spletna prijava na seminar/usposabljanje ne bo možna.

Strinjam se, da podjetje Civis d.o.o., Tržaška 65, Maribor, kot upravljavec, osebne podatke (ime, priimek, delovno mesto, zaposlitev, rojstni datum, telefon in email) zbira in uporabi za kontakt s posameznikom glede izvedbe seminarja/usposabljanja, za pripravo seznama udeležencev ter za pripravo potrdila o udeležbi oz. certifikata.

Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali. Hranili jih bomo za čas veljavnosti pridobljenega certifikata (5 oz. 10 let) oz. tako dolgo, dokler bo to potrebno za izpolnitev namena zbiranja. Vaših podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali mednarodno organizacijo.

 

Vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete, vendar to ne bo vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica. O tem nas obvestite na elektronski naslov dpo@civis.si. V kolikor ne želite privoliti v uporabo vaših osebnih podatkov, vam to ni potrebno, vendar v tem primeru ne boste mogli opraviti spletne prijave.

 

Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov, popravek, izbris ali omejitev obdelave. Prav tako lahko kadarkoli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov ali uveljavljate pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov. O tem nas obvestite na elektronski naslov: dpo@civis.si.

 

V kolikor menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

 

Več o varstvu osebnih podatkov na zavihku Politika zasebnosti.

 

 

 

Spoštovani!

Seminar oziroma izobraževanje, na katerega se želite prijaviti je bil izpeljan v preteklosti, zato prijava nanj ni možna.

Oglejte si seznam seminarjev/izobraževanj v razdelku SEMINARJI, kjer so vidni vsi trenutno razpisani termini seminarjev.

Želimo vam lep dan!

Ekipa Civis d.o.o.
 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Prijava na seminar

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook