USPOSABLJANJE ODGOVORNIH OSEB ZA GAŠENJE ZAČETNIH POŽAROV IN IZVAJANJE EVAKUACIJE

 

 

Obveščamo vas, da bomo  11. 6. 2020 izvedli usposabljanje odgovornih oseb za gašenje začetnih požarov in izvajanje evakuacije.

 

V skladu z zakonodajo mora delodajalec  v sklopu požarnega reda določiti odgovorne osebe za gašenje začetnih požarov in evakuacijo. Prav tako mora zagotoviti usposabljanje teh delavcev po programu za odgovorne osebe za gašenje začetnih požarov in evakuacijo (predpisana je periodika obnavljanja znanja in preizkusa znanja vsaj vsaka 3 leta). 

 

Usposabljanje pričnemo ob 12:00. 

 

 

Za prijavo in več informacij lahko kontaktirate g. Mateja Preloga preko elektronske pošte: matej.prelog@civis.si ali preko GSM: 031 693 094. 

 

Prijave zbiramo do 10. 06. 2020.

 

LOKACIJA IZVEDBE: CIVIS d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor. Kako do nas?

 

 

V primeru premalega števila prijav ali slabega vremena, si pridružujemo pravico do odpovedi usposabljanja oz. spremembe termina.


Prilagamo tabelo, v katero vpišete udeležence, ki jih prijavljate na usposabljanje, ter ostale zahtevane podatke.
 

 

Tabela


 

Lahko pa izpolnite elektronsko prijavo s klikom na gumb levo zgoraj.

 

 

Za dodatna pojasnila smo Vam na voljo!

 

 

Tel. štev.:031 693 094 ali na matej.prelog@civis.si

 

 

V kolikor se trenutno objavljenega seminarja ne morete udeležiti, bi pa želeli prejemati informacije o prihajajočih izobraževanjih, se vpišite na našo listo prejemnikov e-novic

* indicates required

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

Pri pošiljanju uporabljamo sistem MailChimp. S potrditvijo vpisa na seznam prejemnikov naših e-novic se strinjate, da podatke, ki nam jih posredujete posredujemo ponudniku sistema za obdelavo podatkov.

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Gašenje začetnih požarov in izvajanje evakuacije

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook