Delo na gradbiščih v tujini zahteva velikokrat primerno usposobljene delavce, ki lahko svojo usposobljenost izkažejo z pridobljenimi potrdili o usposabljanju. Zahteve usposabljanj so po celem svetu enake in zato podjetje, ki pošlje delavce na gradbišče v tujino s pridobljenim certifikatom delavca lahko zagotovi določen nivo kvalitete.

 

Veliko podjetij, s katerimi sodelujemo se lahko pohvali da zaradi pridobljenih certifikatov pridobijo posel prej in lažje sodelujejo z večjimi in resnejšimi naročniki.

 

 

 

Učni center Civis - notranji poligon 

 

Za varno izvajanje del na gradbiščih v tujini smo ustanovili UČNI CENTER Civis, notranji poligon za izvajanje praktičnih usposabljanj.

 

 

V učnem centru Civis izvajamo sledeča praktična usposabljanja: 

 

 

Usposabljnja za varno delo na gradbišču v tujini

 

 

Usposabljanja, ki kažejo enotno znanje delavcev, na gradbiščih v tujini so:

scc scp certifikat

  • SCC - Na področjih, kjer obstaja povečano tveganje za varnost in zdravje delavcev, kot so recimo: dela pri vzdrževanju ali gradnji v bližini industrijsko zahtevnih procesov, kemični, papirni/celulozni, lesni, montažni industriji,pri gradnji ali obnovi energetskih objektov in podobno, je smiselno uvesti posebne ukrepe, da se tveganje vzdržuje na sprejemljivi ravni. Več o SCC usposabljanju in SCC standardu.
  • SCP - standard, ki je potreben tudi za podjetja, ki posojajo delovno silo.Praviloma nimajo svojih proizvodnih kapacitet, delavci običajno delajo na tuji delovni opremi in pri tujem delodajalcu.Več o SCP standardu

 

  • IPAF - varna in učinkovita uporaba delovnih dvižnih ploščadi. Izobraževanje IPAF je namenjeno predvsem podjetjem, ki izvajajo dela v državah Evrope, ZDA ter državah ostalih celin, kjer na mnogih deloviščih oziroma gradbiščih zahtevajo, da imajo upravljavci delovnih dvižnih ploščadi opravljeno usposabljanje po IPAF-u. Več o IPAF uposabljanju

ipaf standard

  • HOT WORK - usposabljanje za izvajalce vročih del po finski licenci SPEK. Namenjeno predvsem varilcem in vsem, ki pri svojem delu uporabljajo odprti plamen, izvor toplote ali orodje, ki iskri.

hot work usposabljanje

  • Usposabljanje za varno delo na višini
  • Usposabljanje za privezovalce bremen
  • ter ostala usposabljanja za varno izvajanje del.

 

 

 

 

 

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Delo na gradbiščih v tujini

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook