Seminar ISO 45001: Osnove standarda in kako doseči skladnost

20. junij 2019 od 9. do 13:30 ure 

 

Seminar je ovrednoten z 8 točkami za strokovne delavce VZD

 

 

 

Po svetu dnevno prihaja do delovnih nesreč, ki pomenijo tveganje tako za zaposlene kot tudi za organizacije. Govorimo lahko o poklicnih boleznih, nesrečah na delovnih mestih ali celo smrtnih izidih.

Ne glede na to, ali ste zaposleni, upravitelj ali lastnik podjetja, imate skupen cilj - ne želite, da bi se na delovnem mestu kdo poškodoval. Izboljšana produktivnost izhaja iz zagotavljanja, da ljudje delujejo na delovnih mestih, ki zagotavljajo preglednost in gradijo zaupanje v celotnem delovanju in dobavni verigi. Poleg tega so za blagovne znamke in ugled vedno bolj pomembne odgovorne prakse.

ISO 45001 je novi standard ISO za varnost in zdravje pri delu (OH&S). Postal je eden od najbolj nestrpno pričakovanih standardov na svetu in je odločilen za drastično izboljšanje ravni varnosti na delovnem mestu.

Glede na to, da bo ISO 45001 postal del poslovne norme, ne glede na to, ali se bodo organizacije odločile, da ga sprejmejo ali ne, je pomembno, da podjetja ostanejo v koraku z najnovejšimi dogodki.

Seminar, ki ga organiziramo, bo udeležencem podal znanje in smernice za razumevanje novega standarda ISO 45001 in vpogled v kritične vidike, s katerimi se soočajo tisti, ki prehajajo iz OHSAS 18001 v ISO 45001.

 

Vsebina seminarja

 • Pregled osnovnih področij standarda ISO 45001.
 • Združevanje obstoječih nalog s področja VZD in standarda ISO 45001.
 • Vzpostavitev sistema vodenja VZD po ISO 45001.
 • Integracija standarda v obstoječe sisteme vodenja.
 • Prednosti uvedbe standarda ISO 45001.

 

Ciljna skupina

 • Vodje področja VZD v podjetju.
 • Strokovni delavci VZD.
 • Koordinatorji VZD na gradbiščih.
 • Odgovorni za standard OHSAS 18001.
 • Vodilni delavci v podjetjih, ki se zavedajo pomembnosti področja VZD.
 • Vsi, ki jih področje VZD zanima.

 

Podrobnosti o seminarju

Termin: 20. junij 2019

Tečaj se bo pričel ob 9. uri zjutraj in bo trajal predvidoma do 13:30. ure. Temu sledi kratek ogled notranjega poligona za usposabljanja s področja varnosti in zdravja pri delu.

Lokacija: Civis d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

Način dela: Predavanje in diskusija.

Cena: Cena seminarja je 195 € + DDV (237,90 € z DDV). V kolikor se na seminar prijavi več kot 1 udeleženec iz podjetja, vam zagotovimo 10% popusta. 

 

Seminar je organiziran v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu (Ur. l. RS, št. 109/11). V skladu s 7. členom Pravilnika o dovoljenjih za opravljanje strokovnih nalog na področju varnosti pri delu Ur.l. RS, št. 109/2011 morajo podjetja z dovoljenjem za delo predložiti dokazila o stalnem strokovnem usposabljanju strokovnih delavcev. Delodajalec mora izkazovati pridobljene kreditne točke za strokovne delavce. 30% kreditnih točk mora biti pridobljenih na usposabljanjih s tistih področij, ki jih strokovni delavec opravlja.

 

 

V kolikor se trenutno objavljenega seminarja ne morete udeležiti, bi pa želeli prejemati informacije o prihajajočih izobraževanjih, se vpišite na našo listo prejemnikov e-novic

* indicates required

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

Pri pošiljanju uporabljamo sistem MailChimp. S potrditvijo vpisa na seznam prejemnikov naših e-novic se strinjate, da podatke, ki nam jih posredujete posredujemo ponudniku sistema za obdelavo podatkov.

 

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

ISO 45001: Osnove standarda in kako doseči skladnost?

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook