Spoštovani!


Varno in zdravo delovno okolje je pogoj za zdravega in varnega posameznika ter uspešno podjetje. Prejmite novice iz področja varnega, zdravega in uspešnega poslovanja, bodite obveščeni o aktualnih seminarjih in usposabljanjih.

Našo pošto lahko pričakujete 1x mesečno. Ostanite v modrem objemu varnosti.

 

Želite biti obveščeni?

Pri podjetju Civis d.o.o. se zavedamo, kako pomembni so vaši osebni podatki in spoštujemo vašo zasebnost.  Vaše osebne podatke za namen obveščanja o novostih bomo obdelovali le, če se vi s tem strinjate.

Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, seminarjih in novostih z našega delovnega področja, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so:  ime, priimek ter e-naslov.

  • Želim prejemati obvestila o aktualnih izobraževanjih, usposabljanjih in seminarjih
  • Želim prejemati obvestila o novostih v poslovanju ter novicah iz področja varnosti in zdravja pri delu

 

S kljukico v spodnje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novostih, seminarjih in razpisanih izobraževanjih.

 

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

 

Dodatno vam pojasnjujemo, da:

  • bomo vaše podatke skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica, pri čemer je odjava možna s klikom na označeno povezavo za odjavo v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli od nas («odjavite«); pri tem preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav, ki so se na njeni podlagi izvajale do preklica privolitve;
  • imate pravico od podjetja zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov, popravek, izbris ali omejitev obdelave. Prav tako lahko kadarkoli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov ali uveljavljate pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov. O tem nas obvestite na elektronski naslov: dpo@civis.si; navedene pravice lahko uveljavljate z zahtevo, poslano na (elektronski) naslov: dpo@civis.si, popravek podatkov pa tudi s klikom na označeno povezavo  »uredite podatke« v elektronskem sporočilu;
  • lahko od podjetja Civis d.o.o. kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov dpo@civis.si
  • osebni podatki ne bodo obdelovani za noben drug namen, kot navedeno zgoraj, in se bodo po prenehanju namena obdelave izbrisali;
  • osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam razen tistim uporabnikom, ki imajo za to podlago v zakonu, pogodbi ali izkažejo drugo pravno podlago;
  • v kolikor menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.
 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Prijava na e-novice

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook