Priprave na izpit NPK za preglednika manj zahtevnih  električnih in strelovodnih inštalacij

jesen 2020

 

 

Pravilnik o zahtevah za NN inštalacije v stavbah in Pravilnik o zaščiti stavb pred delovanjem strele, določata, da morajo osebe, ki opravljajo pregledovanje električnih inštalacij, pridobiti nacionalno poklicno kvalifikaciji (NPK) za pregledovanje električnih inštalacij. Pripravili smo program priprave na izpit NPK za preglednika manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij.

 

  • Želite pridobiti naziv NPK preglednik manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij?

  • Osvojite znanje ki je potrebno za pridobitev NPK!

  • Pridobite si konkurenčno prednost!

 

elektro meritve npk

Vir slike: pixabay.com

 

NPK Preglednik manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij

 

Za koga je primeren NPK Preglednik manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij?

 

NPK Preglednik manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij je primerena za proizvajalce, vodje vzdrževanja, elektroinštalaterje, elektrovzdrževalce, serviserje, varnostne inženirje,  izvajalce gradbenih del, nadzornike in druge.

 

Kdo lahko pridobi poklicno kvalifikacijo (NPK) preglednik manj zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele? 

  • uspešno zaključena najmanj srednja poklicna izobrazba s področja elektrotehnike in najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju električnih in strelovodnih inštalacij

ali

  • uspešno zaključena najmanj višja strokovna izobrazba s področja elektrotehnike in najmanj 2 leti delovnih izkušenj na področju električnih in strelovodnih inštalacij.

 

Pripravili vas bomo na opravljanje izpita za preglednika manj zahtevnih električnih inštalacij.


Praktične meritve!

 

Izobraževanje bo potekalo tudi praktično in sicer praktično usposabljanje z meritvami v realnem okolju, na DEMONSTRACIJSKIH tablah ter simulatorjih napak.

 


npk preglednik manj zahtevnih elektroinštalacij

 

Strokovna literatura

 

Obravnavamo strokovno gradivo, ki se ga lahko uporablja tudi na izpitu.

 

Udeleženec programa pridobi znanja, potrebna za izpit NPK preglednika manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij. Udeleženec se izpopolni za preglede in meritve električnih inštalacij vseh objektov, razen objektov z zahtevnimi električnimi inštalacijami. Gradivo za vse udeležence bo dostopno tudi v ELEKTRONSKI OBLIKI po izvedbi seminarja. Vsak udeleženec prejme KOMPLET PRIROČNIKOV, ki ga lahko uporablja pri opravljanju izpita.

 

Program priprave:

 

1.dan:

 Tehnični predpisi in standardi
 Kakovost električne energije

 

2.dan:

 Zaščita pred delovanjem strele
 Stroji in naprave

 

3.dan:

12:00 – 15:00 Praktično izobraževanje na demonstracijskih tablah, priprava merilnih protokolov in poročil
15:00 – 16:00 Kosilo
16:00 – 20:00 Praktično izobraževanje na demonstracijskih tablah in objektu

 

Predavatelja:

 

Cena in trajanje

 

Pripravljalna delavnica bo potekala 3 dni. Cena pripravljalne delavnice znaša 690,00 € brez DDV (841,80 € z DDV). Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje 8 (osem) dni pred pričetkom seminarja z delavnico. Za več informacij nas kontaktirajte na tel.štev: 02 331 84 42 - Neža Cussigh ali nam pošljite POVPRAŠEVANJE.

 

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju, izdajo potrdila o udeležbi na seminarju, gradivo seminarja v pisni in elektronski obliki, kosila, priročnik in pogostitve med odmori.

 

Kontaktna oseba:

 

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Neža Cussigh preko elektronske pošte neza.cussigh@civis.si ali preko GSM: 040 427 974.

 

Lokacija izvedbe

 

Priprava na NPK bo potekala SPLETNO in v naših poslovnih prostorih na Tržaški cesti 65 v Mariboru. Kako do nas?

 

 

KATALOG STROKOVNIH ZNANJ: NPK http://www.npk.si/katalog.php?katalogid=%2Fkatalog.aspx%2F65332731

 

POKLICNI STANDARD: Preglednik manj zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele 65332730: http://www.nrpslo.org/poklicni-standard.aspx/87658650

 

V kolikor se trenutno objavljenega seminarja ne morete udeležiti, bi pa želeli prejemati informacije o prihajajočih izobraževanjih, se vpišite na našo listo prejemnikov e-novic

* indicates required

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

Pri pošiljanju uporabljamo sistem MailChimp. S potrditvijo vpisa na seznam prejemnikov naših e-novic se strinjate, da podatke, ki nam jih posredujete posredujemo ponudniku sistema za obdelavo podatkov.

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Priprave NPK Preglednik manj zahtevnih električnih inštalacij

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook