USPOSABLJANJE ZA PRIVEZOVALCE BREMEN IN SIGNALISTE

 

17. 7. 2019

 

oziroma vsak 3. petek v mesecu (ter po dogovoru)

 

 

 

Na usposabljanju vam prikažemo nevarnosti pri dvižnih operacijah z dvigali, varno uporabo pomožnih privezovalnih sredstev ter vas seznanimo z nalogami privezovalca bremen in signalista. Usposabljanje je namenjeno prevsem v delovnih procesih pretovarjanja in raztovarjanja tovora. 

V sklopu praktičnega dela, ki poteka v Učnem centru Civis (notranji poligon za usposabljanja za dela, ki vključujejo tveganje za varnost oz. zdravje delavca) je prikazana uporaba različnih pomožnih privezovalnih sredstev, ki jih privezovalci bremen in signalisti uporabljajo pri svojem delu. Pogoj za pridobitev potrdila o opravljenem usposabljanju je uspešno opravljen preizkus znanja.

 

Informacije in prijava:
Za vse informacije vam je na voljo Neža Cussigh na e-naslovu neza.cussigh@civis.si ali na telefonski številki 040 427 974.

Število mest na seminarju je zaradi praktične naravnanosti omejeno.

 


Podrobnosti o usposabljanju
Trajanje: Usposabljanje se izvede po dogovoru in sicer v skupinah s 3 ali več udeleženci v prostorih podjetja Civis na Tržaški cesti 65. 

Cena:

Usposabljanje za odgovorne osebe: Cena je 175 € + DDV (213,50 €).
Usposabljanje za delavce: 110 € + DDV (134,20 €)
V primeru prijave 2 (dveh) ali več kandidatov vam priznamo 10 % popust
V primeru prijave 2 (dveh) ali več kandidatov vam priznamo 10 % popust.

V ceno je vključeno gradivo, opravljanje izpita ter potrdilo o opravljenem izpitu za privezovalca bremen ter signalista.

 

 

V kolikor se trenutno objavljenega seminarja ne morete udeležiti, bi pa želeli prejemati informacije o prihajajočih izobraževanjih, se vpišite na našo listo prejemnikov e-novic

* indicates required

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

Pri pošiljanju uporabljamo sistem MailChimp. S potrditvijo vpisa na seznam prejemnikov naših e-novic se strinjate, da podatke, ki nam jih posredujete posredujemo ponudniku sistema za obdelavo podatkov.

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

RIGGER Usposabljanje za privezovalce bremen in signaliste

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook