Rigger

USPOSABLJANJE ZA PRIVEZOVALCE BREMEN IN SIGNALISTE
Na usposabljanju vam prikažemo nevarnosti pri dvižnih operacijah z dvigali, varno uporabo pomožnih privezovalnih sredstev ter vas seznanimo z nalogami privezovalca bremen in signalista.

Na usposabljanju vam prikažemo nevarnosti pri dvižnih operacijah z dvigali, varno uporabo pomožnih privezovalnih sredstev ter vas seznanimo z nalogami privezovalca bremen in signalista. Usposabljanje je namenjeno prevsem v delovnih procesih pretovarjanja in raztovarjanja tovora.

V sklopu praktičnega dela, ki poteka v Učnem centru Civis (notranji poligon za usposabljanja za dela, ki vključujejo tveganje za varnost oz. zdravje delavca) je prikazana uporaba različnih pomožnih privezovalnih sredstev, ki jih privezovalci bremen in signalisti uporabljajo pri svojem delu. Pogoj za pridobitev potrdila o opravljenem usposabljanju je uspešno opravljen preizkus znanja.

Informacije in prijava:
Za vse informacije vam je na voljo Neža Cussigh na e-naslovu neza.cussigh@civis.si ali na telefonski številki 040 427 974.

Število mest na seminarju je zaradi praktične naravnanosti omejeno.

Podrobnosti o usposabljanju
Trajanje: Usposabljanje se izvede po dogovoru in sicer v skupinah s 3 ali več udeleženci v prostorih podjetja Civis na Tržaški cesti 65.

Cena:
Usposabljanje za odgovorne osebe: Cena je 175 € + DDV (213,50 €).
Usposabljanje za delavce: 110 € + DDV (134,20 €)
V primeru prijave 2 (dveh) ali več kandidatov vam priznamo 10 % popust. V primeru prijave 2 (dveh) ali več kandidatov vam priznamo 10 % popust.

V ceno je vključeno gradivo, opravljanje izpita ter potrdilo o opravljenem izpitu za privezovalca bremen ter signalista.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Preberite še

Povpraševanje in več informacij

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri

Civis

Varstvo in zdravje pri delu

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen V Košarici ni izdelkov.

Civis

Varstvo in zdravje pri deluValuta