Usposabljanje za varnost in zdravje pri delu in varstvo pred požarom

USTREZNE PRILAGODITVE USPOSABLJANJA Z OZIROM NA COVID 19!

 

Obveščamo vas, da v skladu z 38. členom Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) organiziramo teoretično usposabljanje za varnost in zdravje pri delu, ter varstvo pred požarom.  

 

Razpisan termin:

Torek, 7. 7. 2020

 

Trajanje:

Teoretični del usposabljanja bo trajal od 13.00 do 15.00.   Prijave zbiramo do: 6. 7. 2020.

 

 

Predvidena lokacija usposabljanja:

CIVIS d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor. Kako do nas?
 

 

Kontakt:

Klavdija Žunič, 041 658 236, elektronska pošta:  klavdija.zunic@civis.si.

 

Cena:

25,00 € + DDV (30,50 € z DDV) na osebo. 
 

Pridržujemo si pravico do spremembe termina v kolikor na usposabljanje ne bo prijavljenih zadostno število udeležencev.

 

Prosimo izpolnite tabelo, v katero vpišete udeležence, ki jih prijavljate na usposabljanje, ter ostale zahtevane podatke. Tabela

 

 

 

Kdaj je potrebno opraviti usposabljanje VZD ter VPP?

 

Usposabljanje je potrebno opraviti:

  1. ob novi zaposlitvi,
  2. ob menjavi delovnega mesta in
  3. PERIODIČNO v skladu z izjavo o varnosti z oceno tveganja.

Za dodatna pojasnila smo Vam na voljo!

 

Elektronska prijava je možna za naše pogodbene stranke, v primeru da niste naš pogodbenik, vas prosimo, da izpolnite INFORMATIVNO PRIJAVNICO, o poteku in programu usposabljanja vas obvestimo po prejeti informativni prijavi.

V kolikor se trenutno objavljenega seminarja ne morete udeležiti, bi pa želeli prejemati informacije o prihajajočih izobraževanjih, se vpišite na našo listo prejemnikov e-novic

* indicates required

S 25. 5. 2018 v državah EU v veljavo stopa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom, da vas lahko še naprej obveščamo o aktualnih izobraževanjih, potrebujemo vašo privolitev. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so: ime, priimek ter e-naslov.

S kljukico v zgornje polje soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o novosti ter razpisanih izobraževanjih. Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali od datuma potrditve do preklica. Vse podatke, navedene na tem obrazcu, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od podjetja Civis d.o.o. lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@civis.si. Prosimo vas, da s klikom na spodnji gumb potrdite soglasje vaših podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR).

Pri pošiljanju uporabljamo sistem MailChimp. S potrditvijo vpisa na seznam prejemnikov naših e-novic se strinjate, da podatke, ki nam jih posredujete posredujemo ponudniku sistema za obdelavo podatkov.

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Usposabljanje VZD in VPP

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook