Varstvo in zdravje pri delu

CIVIS - O nas

Strokovna pomoč in usmerjanje pri doseganju optimalnih pogojev dela in življenja delavcev, s tem pa večje konkurenčnosti podjetij.

CIVIS - O nas

Zavedamo se, da je ob hitrem tempu dela podjetjem težko spremljati ter strokovno obvladovati zelo obsežno in zahtevno področje varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom.

Ker pa je to vseeno njihova zakonska obveza in moralna dolžnost, podjetjem tukaj z veseljem stojimo ob strani, tako da mi prevzamemo izvajanje strokovnih nalog, kar je zanje tudi bolj učinkovito.

Vse poti so lažje, če se ljudje pri svojem delu počutijo varno in delajo v ustreznem delovnem okolju. Naš namen je, da delodajalcem s svojo dejavnostjo pomagamo soustvarjati takšne delovne pogoje.

V najsodobnejše opremljenem učnem centru CIVIS ne boste zgolj vedeli, ampak tudi praktično znali!

Zagotovite si zaposlene, ki  bodo s pomočjo naših usposabljanj delali bolj  učinkovito, bolj varno in z manj delovnimi nezgodami.

V našem učnem centru se boste se boste preko interaktivnih teoretičnih izobraževanj in praktičnih usposabljanj učinkovito izobrazili za številna strokovna dela.

Praktični prikaz in izvajanje vaj za ustrezno usposobljenost

Podpora z osebno varovalno opremo in prikaz uporabe

Uporaba seminarske sobe za dodatne vsebine

Varnost in zdravje pri delu
Varstvo pred požarom

Uvajanje ISO standardov
Ekologija in varstvo okolja

Izvajanje seminarjev in usposabljanj po mednarodnih licencah

Aktualna usposabljanja Civis

V naše učnem centru izvajamo usposabljanja RIGGER, IPAF, HOT, WORK, DELO NA VIŠINI, PRSES, VZD IN VPP, VILIČARJI, MOSTNA DVIGALA, DVIŽNE PLOŠČADI, KOORDINATORJI, HACCP, SCC/SCP, (G+E)

Povpraševanje in več informacij

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri
Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen Ni naročil v pripravi.Jezik