Ta termin je že potekel
E-učilnica Civis

Seminar varstvo pred požarom – za pooblaščene osebe

Pridružite se seminarju, ki je organiziran v skladu s Pravilnikom o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom in prejeli boste POTRDILO O UDELEŽBI.

Ogled je možen v E-učilnici CIVIS do 31.12.2021, kadar to ustreza vam!

Začetek
23.11.2021
Konec
31.12.2021 (All day)

67,00 + DDV

Status

Požarna varnost v Palomi kot primer dobre prakse.

Predstavljeni bodo ukrepi požarne varnosti na novem papirnem stroju in v novem skladišču papirnih rol, posebnost je redukcija kisika v tem skladišču, kar je zelo redek ukrep v Sloveniji.

Predavanje je pripravil Gordan Škerlec, ki pri Palomi kot str. delavec VZD že vrsto let zagotavlja  usposabljanja zaposlenih, preglede delovne opreme in ergonomske prilagoditve delovnih mest. Je tudi dobitnik priznanja na nacionalnem tekmovanju »Dobra praksa na področju VZD«, ki ga že vrsto let organizira MDDSZ.

Udeležba na seminarju velja kot strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje iz varstva pred požarom in je tako v skladu z 9. členom, ki predpisuje periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom – enkrat letno!

Spletni seminar bo dostopen in aktiven v naši e-učilnici in si ga boste v določenem časovnem okvirju lahko ogledali, ko bo to najbolj ustrezalo vam!

Spletni seminar je namenjen:

  • pooblaščenim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • varnostnim inženirjem in odgovornim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • predstavnikom gasilskih enot,
  • vsem, ki jih tematika zanima.

POZOR: Tokrat prijavljate vsakega udeleženca posebej oz. se udeleženci prijavijo sami, saj se mora kreirati uporabniški račun za vsakega posameznika, ker le tako lahko dostopa do e- učilnice in prejme ustrezno potrdilo v svoj uporabniški račun. Plačnik ostaja podjetje, ime in priimek kandidata ne bosta izpisana na oizdanem računu.

Spletni seminar bo za prijavljene in iz naše strani potrjene udeležence dostopen na spodnji povezavi (sliki) ali s klikom ikone MOJ RAČUN (desno zgoraj) in izborom E-učilnica.

Kako vem kdaj sem potrjen iz vaše strani?

Ko se vam status nakupa spremeni v zaključen, kar vas sitem tudi obvesti. Preverjajte prosim tudi neželeno pošto.

Kako postopam, ko imam odobren (zaključen) status?

  1. Prijavite se v vaš uporabniški račun, ki se je kreiral avtomatsko ob nakupu seminarja (uporabniško ime in geslo ste prejeli ločeno na vaš elektronski naslov) – desno zgoraj gumbek PRIJAVA. Tisti, ki uporabniški račun že imate pa se prijavite s svojimi podatki.
  2. Ponovno odprite stran tega seminarja (prav to na kateri ste sedaj).
  3. Kliknete link (sliko) spodaj in preusmerjeni boste v e-učilnico.
  4. Ogledate si spletni seminar, po zaključku potrdite, sistem vas vpraša ali želite certifikat, seveda odgovorite da in kreira se vam potrdilo/certifikat, ki ga lahko tudi natisnete ali pa ga imate shranjenega v vašem uporabniškem računu.

 

Webinar in online izpit Seminar varstvo pred požarom 2021 – za pooblaščene osebe

 

Za dodatne informacije ali pomoč pri prijavi smo vam na voljo.