Andreja Bednjički
predavateljica

Andreja Bednjički

V več kot 10 let dolgi samostojni podjetniški poti ter s skoraj 20 letnimi delovnimi izkušnjami sem usposobljena nadzornica prostočasnih aktivnosti ter neodvisna samostojna raziskovalka na področju varne otroške igre ter pomena igre za otroški razvoj. Svoje izkušnje pridobivam na področju kontrole varnosti prostočasnih aktivnosti na evro – azijskem območju.

Sem članica različnih tehničnih odborov, tako na evropskem nivoju, kakor tudi na nacionalnem: članica CEN/TC 136/SC 1 (CEN – European Committee for Standarisation) oprema otroških igrišč in članica tehniškega odbora za področje športa in otrok pri Slovenskem inštitutu za standardizacijo (SIST). Sodeluje z nemškim inštitutom za standardizacijo v Berlinu (DIN), komite za ergonomijo (NAErg). Prav tako sem bila članica odbora CEN/TC 136/SC 1 WG 17, kjer smo pripravili kriterije za nadzornike na otroških igriščih (Playground Inspectors).

Izvajam certificiranje igral in pregledovanje igrišč in prostočasnih aktivnosti po avstrijski akreditaciji, ki jo ima TÜV Austira Dunaj.

Prihodnji dogodki

Najden ni noben dogodek

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri