Varstvo in zdravje pri delu

Izjava o varnosti z oceno tveganja

Izdelava izjave o varnosti z oceno tveganja, ki vključuje vse potrebne zakonske obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu. 

Izdelava izjave o varnosti v pisni obliki

Vsak delodajalec mora skladno z zakonom o varnosti in zdravu pri delu (Ur. L. RS, štev. 43/11) izdelati in sprejeti izjavo o varnosti v pisni obliki, s katero določi način in ukrepe za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu ter jo dopolnjevati ob vsaki novi nevarnosti in spremembi ravni tveganja. Izjava o varnosti z oceno tveganja se izdeluje na podlagi 17. člena Zakona o varnosti in zdravja pri delu (Ur.l. RS, št. 43/11),

Kdo izdela izjavo o varnosti z oceno tveganja?

Strokovne podlage za Izjavo o varnosti z oceno tveganja izdela delodajalec sam ali zunanji strokovni delavec oz. služba s pridobljenim dovoljenjem za delo po ZVD-1. Izjavo o varnosti z oceno tveganja vam izdelamo v našem podjetju, ki vključuje vse potrebne zakonske obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu.
V podjetju Civis izpolnjujemo pogoje in imamo pridobljeno dovoljenje za delo, zato lahko za podjetja pripravimo Izjavo o varnosti z oceno tveganja.
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Povpraševanje in več informacij

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri

Civis

Varstvo in zdravje pri delu

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen Ni naročil v pripravi

Civis

Varstvo in zdravje pri deluJezik