Izjava o varnosti z oceno tveganja

 

Vsak delodajalec mora skladno z zakonom o varnosti in zdravu pri delu (Ur. L. RS, štev. 43/11) izdelati in sprejeti izjavo o varnosti v pisni obliki, s katero določi način in ukrepe za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu ter jo dopolnjevati ob vsaki novi nevarnosti in spremembi ravni tveganja.

 

Izjava o varnosti z oceno tveganja se izdeluje na podlagi 17. člena Zakona o varnosti in zdravja pri delu (Ur.l. RS, št. 43/11),

 

Kdo izdela izjavo o varnosti z oceno tveganja?

Strokovne podlage za Izjavo o varnosti z oceno tveganja izdela delodajalec sam ali zunanji strokovni delavec oz. služba s pridobljenim dovoljenjem za delo po ZVD-1.

 

Izjavo o varnosti z oceno tveganja vam izdelamo v našem podjetju, ki vključuje  vse potrebne zakonske obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu.

 

V podjetju Civis izpolnjujemo pogoje in imamo pridobljeno dovoljenje za delo, zato lahko za podjetja pripravimo Izjavo o varnosti z oceno tveganja,

 

Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje in opišete naravo vašega dela in podatke o podjetju.

 

 

 

Kontakt:

Prosimo vas, da nas kontaktirate za izdelavo ocene tveganja na tel. štev.: 02 331 84 44 ali na e-mail info@civis.si

 

 

Želite ostati na tekočem kaj pripravljamo v naši ponudbi? Ali pa izvedeti katere seminarje organiziramo in kdaj? Kdaj to novi razpisi in kako lahko sodelujete v njih? 

Obljubimo vam, da vam več kot 1x mesečno ne bomo potrkali na vaš e-nabiralnik. 

 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

 

   

 
 
T : +386 2 331 84 44   •  F : +386 2 331 84 46   •  info@civis.si
 

Izjava o varnosti z oceno tveganja

Vse pravice pridržane. Copyright © 2015 CIVIS d.o.o.
Sledite nam na:
Facebook