Delo na gradbiščih v tujini

Zahteve usposabljanj so po celem svetu enake in zato podjetje, ki pošlje delavce na gradbišče v tujino s pridobljenim certifikatom delavca lahko zagotovi določen nivo kvalitete.
Veliko podjetij, s katerimi sodelujemo se lahko pohvali da zaradi pridobljenih certifikatov pridobijo posel prej in lažje sodelujejo z večjimi in resnejšimi naročniki.

Delo na gradbiščih v tujini zahteva velikokrat primerno usposobljene delavce, ki lahko svojo usposobljenost izkažejo z pridobljenimi potrdili o usposabljanju. Zahteve usposabljanj so po celem svetu enake in zato podjetje, ki pošlje delavce na gradbišče v tujino s pridobljenim certifikatom delavca lahko zagotovi določen nivo kvalitete.

Veliko podjetij, s katerimi sodelujemo se lahko pohvali da zaradi pridobljenih certifikatov pridobijo posel prej in lažje sodelujejo z večjimi in resnejšimi naročniki.

Učni center Civis – notranji poligon

Za varno izvajanje del na gradbiščih v tujini smo ustanovili UČNI CENTER Civis, notranji poligon za izvajanje praktičnih usposabljanj.

V učnem centru Civis izvajamo sledeča praktična usposabljanja:
Usposabljnja za varno delo na gradbišču v tujini

Usposabljanja, ki kažejo enotno znanje delavcev, na gradbiščih v tujini so:

  • SCC – Na področjih, kjer obstaja povečano tveganje za varnost in zdravje delavcev, kot so recimo: dela pri vzdrževanju ali gradnji v bližini industrijsko zahtevnih procesov, kemični, papirni/celulozni, lesni, montažni industriji,pri gradnji ali obnovi energetskih objektov in podobno, je smiselno uvesti posebne ukrepe, da se tveganje vzdržuje na sprejemljivi ravni. Več o SCC usposabljanju in SCC standardu.
  • SCP – standard, ki je potreben tudi za podjetja, ki posojajo delovno silo.Praviloma nimajo svojih proizvodnih kapacitet, delavci običajno delajo na tuji delovni opremi in pri tujem delodajalcu.Več o SCP standardu
  • IPAF – varna in učinkovita uporaba delovnih dvižnih ploščadi. Izobraževanje IPAF je namenjeno predvsem podjetjem, ki izvajajo dela v državah Evrope, ZDA ter državah ostalih celin, kjer na mnogih deloviščih oziroma gradbiščih zahtevajo, da imajo upravljavci delovnih dvižnih ploščadi opravljeno usposabljanje po IPAF-u. Več o IPAF uposabljanju
  • HOT WORK – usposabljanje za izvajalce vročih del po finski licenci SPEK. Namenjeno predvsem varilcem in vsem, ki pri svojem delu uporabljajo odprti plamen, izvor toplote ali orodje, ki iskri.
  • Usposabljanje za varno delo na višini
  • Usposabljanje za privezovalce bremen
  • ter ostala usposabljanja za varno izvajanje del.

Preberite še

Povpraševanje in več informacij

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri