Varstvo in zdravje pri delu

Delo na gradbiščih v tujini

Zahteve usposabljanj so po celem svetu enake in zato podjetje, ki pošlje delavce na gradbišče v tujino s pridobljenim certifikatom delavca lahko zagotovi določen nivo kvalitete.
Veliko podjetij, s katerimi sodelujemo se lahko pohvali da zaradi pridobljenih certifikatov pridobijo posel prej in lažje sodelujejo z večjimi in resnejšimi naročniki.

Delo na gradbiščih v tujini zahteva velikokrat primerno usposobljene delavce, ki lahko svojo usposobljenost izkažejo z pridobljenimi potrdili o usposabljanju. Zahteve usposabljanj so po celem svetu enake in zato podjetje, ki pošlje delavce na gradbišče v tujino s pridobljenim certifikatom delavca lahko zagotovi določen nivo kvalitete.

Veliko podjetij, s katerimi sodelujemo se lahko pohvali da zaradi pridobljenih certifikatov pridobijo posel prej in lažje sodelujejo z večjimi in resnejšimi naročniki.

Učni center Civis – notranji poligon

Za varno izvajanje del na gradbiščih v tujini smo ustanovili UČNI CENTER Civis, notranji poligon za izvajanje praktičnih usposabljanj.

V učnem centru Civis izvajamo sledeča praktična usposabljanja:
Usposabljnja za varno delo na gradbišču v tujini

Usposabljanja, ki kažejo enotno znanje delavcev, na gradbiščih v tujini so:

  • SCC – Na področjih, kjer obstaja povečano tveganje za varnost in zdravje delavcev, kot so recimo: dela pri vzdrževanju ali gradnji v bližini industrijsko zahtevnih procesov, kemični, papirni/celulozni, lesni, montažni industriji,pri gradnji ali obnovi energetskih objektov in podobno, je smiselno uvesti posebne ukrepe, da se tveganje vzdržuje na sprejemljivi ravni. Več o SCC usposabljanju in SCC standardu.
  • SCP – standard, ki je potreben tudi za podjetja, ki posojajo delovno silo.Praviloma nimajo svojih proizvodnih kapacitet, delavci običajno delajo na tuji delovni opremi in pri tujem delodajalcu.Več o SCP standardu
  • IPAF – varna in učinkovita uporaba delovnih dvižnih ploščadi. Izobraževanje IPAF je namenjeno predvsem podjetjem, ki izvajajo dela v državah Evrope, ZDA ter državah ostalih celin, kjer na mnogih deloviščih oziroma gradbiščih zahtevajo, da imajo upravljavci delovnih dvižnih ploščadi opravljeno usposabljanje po IPAF-u. Več o IPAF uposabljanju
  • HOT WORK – usposabljanje za izvajalce vročih del po finski licenci SPEK. Namenjeno predvsem varilcem in vsem, ki pri svojem delu uporabljajo odprti plamen, izvor toplote ali orodje, ki iskri.
  • Usposabljanje za varno delo na višini
  • Usposabljanje za privezovalce bremen
  • ter ostala usposabljanja za varno izvajanje del.
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Preberite še

Povpraševanje in več informacij

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

0