Uvajanje standardov in certifikacija
Obveščamo vas, da so od 21.06.2024 ponovno na voljo VAVČERJI ZA CERTIFIKATE KAKOVOSTI!

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport objavil javni poziv V3 – Vavčer za pridobitev certifikatov.

  • Cilj javnega poziva: spodbuditi mikro, mala in srednje velika podjetja (v nadaljevanju MSP) k pridobitvi certifikatov kakovosti za sisteme vodenja, proizvode, procese, storitve in k vzdrževanju ali obnovi certifikatov, da se poveča konkurenčnost podjetij ter možnost širitve na tuje trge in dvig kakovosti poslovanja oziroma izdelkov ter krepitev zaupanja pri kupcih in poslovnih partnerjih.
  • Podjetja bodo lahko sofinancirala upravičene stroške, ki se nanašajo na PRIDOBIVANJE CERTIFIKATOV oziroma VZDRŽEVANJE ali OBNOVITEV CERTIFIKATOV za sisteme vodenja, proizvode, procese in storitve ter validacije okoljske izjave, pridobljenih na podlagi mednarodnih, evropskih ali enakovrednih slovenskih standardov in shem (ISO, IATF, IEC in ITU, EN, in ETSI, EMAS, ECOLABEL, IFS, BRC, FSC, PEFC, COSMOS).

MSP lahko prijavo na poziv hitro in enostavno pridobijo do največ 60-odstotno sofinanciranje upravičenih stroškov! Višina financiranja:

  • Najnižja subvencija: 1.000,00 € nepovratnih sredstev
  • Najvišja subvencija: 9.999,99 € nepovratnih sredstev

V okviru javnega poziva bo med leti 2024-2028 skupno na voljo 3 milijone evrov sredstev.  

  • Več o pozivu si lahko preberete na spletni strani SPS, kjer je objavljen celoten Javni poziv za finančne spodbude preko vavčerjev.
  • Vlogo je potrebno oddati digitalno in sicer kadarkoli, skrajni rok za oddajo vlog pa je 31. marec 2028 oziroma do porabe sredstev.

Vir: Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport

——————————————————————

Skozi celotno pot pridobivanja sredstev, uvajanja standarda in certifikacijo so vam z veseljem na voljo tudi naši svetovalci.

KONTAKTIRAJTE NAS in z veseljem vam bomo pomagali pri pripravi in oddaji razpisne dokumentacije kakor tudi pri storitvah uvajanja standarda v podjetje z vso pripadajočo dokumentacijo.

Se sprašujete kakšna je lahko dodana vrednost pridobitve certifikata kakovosti?

  • dvigne se kakovost poslovanja ali izdelkov in storitev ter se s tem poveča konkurenčnost,
  • z uvedbo standardov podjetje jasno sporoča svojim kupcem in dobaviteljem, da spoštuje mednarodno priznane norme na področju kakovosti izdelkov/storitev, materialov, zdravja in varovanja okolja, gospodarjenja z vsemi vrstami virov itd.

POŠLJITE NAM neobvezujoče povpraševanje: VAVČER za certifikate kakovosti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri