Z veseljem vas obveščamo o odličnem dogodku – posvetu, ki ga organiziramo skupaj s Štajersko gospodarsko zbornico v njihovih prostorih, 2. junija 2022, ob 12:30 in kjer boste imeli priložnost, da se sliši tudi vaše mnenje.

Častni gost posveta je mag. Nikolaj Petrišič, vodja sektorja za varnost in zdravje pri delu na MDDSZ, ki bo skupaj z nami odprl obilico pomembnih tem, ki izhajajo tudi iz akcijskega načrta za izvajanje Resolucije o nacionalnem programu varnosti in zdravja pri delu 2018–2027, ki je podlaga za različne aktivnosti na tem področju. Poleg njega bosta uporabne informacije predala tudi naš direktor mag. Dušan Bezjak in direktor podjetja TÜV Austria servis d. o. o., mag. Dejvi Ružič.

Tematika bo raznolika in zelo uporabna pri upravljanju podjetja za dela pri nas in v tujini.
Posvet je brezplačen!
 

Zakaj je dobro, da se nam pridružite in katere so teme, ki jih bomo odprli?

Svet dela se spreminja, da se z njim spreminjajo tudi naša delovan mesta, način in kraj opravljanja dela – tehnologije in digitalizacija delo po eni strani lajšajo, a po drugi prinašajo številna nova tveganja za varnost in zdravje pri delu. Pogovorili se bomo o tem katera so le ta in kako jih uspešno obvladovati.

Nove tehnologije pa seveda od nas zahtevajo tudi nenehno učenje in veliko mero prilagodljivosti, s tem povezana tveganja so nedvomno stres in tveganja, ki izhajajo iz nenehne dosegljivosti.

Delu na domu nedvomno lahko priznamo številne prednosti, a je treba opozoriti tudi na nova tveganja, ki jih prinaša. S slednjim so povezana tudi kostno-mišična obolenja, ki so med prebivalstvom Slovenije najpogostejša okvara zdravja.

V tem hitro spreminjajočem svetu, pa bo odločilnega pomena ali bomo vsa tveganja uspeli pravočasno in učinkovito obvladovati. Torej  ravno preventiva in ustrezna predvidevanja. Prav zaradi tega je bila zasnovana tudi  Resolucije o nacionalnem programu varnosti in zdravja pri delu 2018–2027, ki že uspešno zarisuje smernice kako postopati in na kaj biti pozoren, da bo vaše poslovanje potekalo nemoteno in bodo vaši zaposleni ostali na varni, zdravi in zadovoljni ter tako še mnogo let uspešno delali.

Dogodek je namenjen: delodajalcem, lastnikom podjetij, vodstvenim kadrom, kadrovikom, strokovnim delavcem za varnost in zdravje pri delu, vsem, ki jih tematika zanima.

Celoten program in podrobnosti posveta vas vabimo, da si pogledate na straneh ŠGZ-ja, kjer se tudi prijavite. Povezava je tukaj.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri