Varstvo in zdravje pri delu
Zapri

Procesne izboljšave PRIZ 19-20

Center za izobraževanje, varnost, inženiring, storitve

Kontaktirajte nas! Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Storitve Civis | Procesne izboljšave PRIZ 19-20

PRIZ 19-20 CIVIS – optimizacija upravljanja komunikacijskih orodij za izboljšanje poslovnih procesov v podjetju

V prvi vrsti želimo s projektom v našem podjetju izboljšati konkurenčnost. V ta namen bomo izboljšali in optimizirati poslovanje v vseh poslovnih procesih. Spremembe želimo implementirati v vse funkcije od vodenja, izvajanja temeljnih dejavnosti podjetja, do prodaje in nabave ter interakcije s strankami. Dodeljena sredstva za sofinanciranje operacije so 19.000,00 €.

V okviru projekta bo zunanji izvajalec izvedel svetovalne aktivnosti na področju urejanja vodstvenih in posledično vseh ključnih poslovnih procesov pri nabavi, prodaji, financah, kadrih in marketingu telekomunikacijskih naprav in opreme za končne kupce.

Z vpeljanim novim sistemom bomo uvedli nadzor in upravljanje komunikacijskih orodij, ki bodo pripomogli k prepoznavnosti podjetja in k boljši poziciji na globalnih trgih. Operacij bo izboljšala delovne procese, zadovoljstvo zaposlenih, pregled nad delom, pregled nad naročenimi produkti.

Z vsemi temi učinki bomo okrepili blagovno znamko in zaupanje kupcev v blagovno znamko podjetja ter izboljšala počutje zaposlenih v podjetju.

 

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letih 2019 in 2020 (Procesne izboljšave 2019 – 2020) »PRIZ 19-20«

www.eu-skladi.si

Storitve na področju varnosti in zdravja pri delu

Povpraševanje in več informacij

Prosimo, izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Jezik


0