Varstvo in zdravje pri delu
Zapri
Sofinanciranje razvoja novin in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva

Sofinanciranje razvoja novin in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva

Pridobite dodatne točke na razpisu “Sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva 2016 – 2018”

Ste se v vašem podjetju odločili, da boste sodelovali na razpisu “Sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva 2016 – 2018” in se potegovali za pridobitev sofinanciranja do 70% vrednosti investicije?

Prvi rok za prijavo je 10.8.2016, zato iščemo še morebitna sodelovanja s podjetji, ki se nameravajo prijaviti na razpis, a bi želeli pridobiti še dodatne točke. Kako vam lahko pomagamo do dodatnih točk?

Ker že sodelujemo v omenjenem razpisu s hotelom, imamo potrebne informacije, kako vam lahko sodelovanje z nami pomaga pri pridobitvi sredstev iz razpisa. Vsekakor je sodelovanje zanimivo, v kolikor ste že pripravljali dokumentacijo za razpis.

Na kratko, kaj vam v povezavi z razpisom lahko nudimo:

 • Svetovanje pri izvedbi in implementaciji standarda ISO 9001:2015 ter ISO 14001:2015 (v povezavi z vašim že obstoječim hotelskim standardom, da implementacija takšnega standarda ne pomeni odvečnega nepotrebnega dela in kreiranja dokumentacije, ki bi kasneje le ležala v predalih),
 • zagotovitev DODATNIH TOČK pri ocenjevanju na razpisu (do5 točk),
 • izdano PISMO O NAMERI.

 

Izvleček iz razpisa, točka 10 (Merila za ocenjevanje).:

 • 5 DOKAZILA O ZAGOTAVLJANJU STANDARDA KAKOVOSTI oz. ZNAKA ZA OKOLJE 5
 • 5.1 Standard kakovosti (2)
 • 5.2 Znak za okolje (2)
 • 5.3 Pridobljeni oz. nameravani standard/certifikat oz.znak za okolje je mednarodnega značaja (1)

V kolikor ste v zaključni fazi prijave na RAZPIS, in bi želeli pri ocenjevanju pridobiti več točk, vam ponujamo rešitev.

 

Izboljšanje možnosti za sklenjeno sodelovanje s tujimi partnerji
Turistična podjetja, ki želijo pospešiti sodelovanje s tujimi partnerji, vedo, da bi mednarodno priznan pridobljen standard KAKOVOSTI doprinesel k lažjemu dogovarjanju in zaljučevanju pogodb s tujimi partnerji. Prav tako lahko kvaliteto vaših storitev dejansko pokažete NAVZVEN, z mednarodno priznanim standardom kakovosti (ISO 9001:2015) oz. okoljskim standardom (ISO 14001:2015). Tokrat pa je čudovita priložnost, da uvedbo teh standardov dobite sofinancirano.

 

KAJ TOREJ PRIDOBITE Z NAŠIM SODELOVANJEM?

 • Sofinanciranje uvajanja standarda kakovosti, ki kaže vašim poslovnim partnerjem kredibilnega partnerja,
 • strokovno pomoč pri implementaciji na vaš sistem delovanja (delo ni prepuščeno vam, temveč vam naš strokovni sodelavec iz področja implementacije standardov pomaga v vsakem koraku),
 • prilagoditev obeh standardov na vaš obstoječi hotelski standard (personalizacija na vaš obstoječi sistem) – to ni nek standard, ki bi bil samo v fasciklih, ampak podpre že obstoječi standard, ki ga ima podjetje, vendar pomeni uvedba obeh standardov povečanje kredibilnost partnerjem NAVZVEN tako iz vidika kakovosti poslovanja kot iz vidika kakovosti ravnanja z okoljem in odpadki,
 • v kolikor se odločite, vam za potrebe razpisa izdamo tudi PISMO O NAMERI, ki ga je potrebno predložiti razpisni dokumentaciji.

Dodatne informacije
Za več informacij o uvedbi standardov ali razpisu sem vam z veseljem na voljo Andrej Kosandrej.kos@civis.si ali na gsm: 031 622 458.

 

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Jezik


0