Sofinanciranje razvoja novin in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva

Pridobite dodatne točke na razpisu “Sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva 2016 – 2018”

Ste se v vašem podjetju odločili, da boste sodelovali na razpisu “Sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva 2016 – 2018” in se potegovali za pridobitev sofinanciranja do 70% vrednosti investicije?

Prvi rok za prijavo je 10.8.2016, zato iščemo še morebitna sodelovanja s podjetji, ki se nameravajo prijaviti na razpis, a bi želeli pridobiti še dodatne točke. Kako vam lahko pomagamo do dodatnih točk?

Ker že sodelujemo v omenjenem razpisu s hotelom, imamo potrebne informacije, kako vam lahko sodelovanje z nami pomaga pri pridobitvi sredstev iz razpisa. Vsekakor je sodelovanje zanimivo, v kolikor ste že pripravljali dokumentacijo za razpis.

Na kratko, kaj vam v povezavi z razpisom lahko nudimo:

 • Svetovanje pri izvedbi in implementaciji standarda ISO 9001:2015 ter ISO 14001:2015 (v povezavi z vašim že obstoječim hotelskim standardom, da implementacija takšnega standarda ne pomeni odvečnega nepotrebnega dela in kreiranja dokumentacije, ki bi kasneje le ležala v predalih),
 • zagotovitev DODATNIH TOČK pri ocenjevanju na razpisu (do5 točk),
 • izdano PISMO O NAMERI.

 

Izvleček iz razpisa, točka 10 (Merila za ocenjevanje).:

 • 5 DOKAZILA O ZAGOTAVLJANJU STANDARDA KAKOVOSTI oz. ZNAKA ZA OKOLJE 5
 • 5.1 Standard kakovosti (2)
 • 5.2 Znak za okolje (2)
 • 5.3 Pridobljeni oz. nameravani standard/certifikat oz.znak za okolje je mednarodnega značaja (1)

V kolikor ste v zaključni fazi prijave na RAZPIS, in bi želeli pri ocenjevanju pridobiti več točk, vam ponujamo rešitev.

 

Izboljšanje možnosti za sklenjeno sodelovanje s tujimi partnerji
Turistična podjetja, ki želijo pospešiti sodelovanje s tujimi partnerji, vedo, da bi mednarodno priznan pridobljen standard KAKOVOSTI doprinesel k lažjemu dogovarjanju in zaljučevanju pogodb s tujimi partnerji. Prav tako lahko kvaliteto vaših storitev dejansko pokažete NAVZVEN, z mednarodno priznanim standardom kakovosti (ISO 9001:2015) oz. okoljskim standardom (ISO 14001:2015). Tokrat pa je čudovita priložnost, da uvedbo teh standardov dobite sofinancirano.

 

KAJ TOREJ PRIDOBITE Z NAŠIM SODELOVANJEM?

 • Sofinanciranje uvajanja standarda kakovosti, ki kaže vašim poslovnim partnerjem kredibilnega partnerja,
 • strokovno pomoč pri implementaciji na vaš sistem delovanja (delo ni prepuščeno vam, temveč vam naš strokovni sodelavec iz področja implementacije standardov pomaga v vsakem koraku),
 • prilagoditev obeh standardov na vaš obstoječi hotelski standard (personalizacija na vaš obstoječi sistem) – to ni nek standard, ki bi bil samo v fasciklih, ampak podpre že obstoječi standard, ki ga ima podjetje, vendar pomeni uvedba obeh standardov povečanje kredibilnost partnerjem NAVZVEN tako iz vidika kakovosti poslovanja kot iz vidika kakovosti ravnanja z okoljem in odpadki,
 • v kolikor se odločite, vam za potrebe razpisa izdamo tudi PISMO O NAMERI, ki ga je potrebno predložiti razpisni dokumentaciji.

Dodatne informacije
Za več informacij o uvedbi standardov ali razpisu sem vam z veseljem na voljo Andrej Kosandrej.kos@civis.si ali na gsm: 031 622 458.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri