ISO 50001 – Energetski standard

ISO 50001: Sistem upravljanja z energijo

Mednarodno priznan standard ISO 50001, je uveljavljen standard za upravljanje z energijo. Pridobljen certifikat po ISO 50001 zagotavlja podjetju načrtno povečevanje energetske učinkovitosti, učinkovito upravljanje potencialnih prihrankov iz tega področja in izvajanje ustreznih ukrepov na področju upravljanja z energijo.

 

Center za izobraževanje, varnost, inženiring, storitve

Kontaktirajte nas! Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

ISO 50001 – Energetski standard

ISO 50001: Sistem upravljanja z energijo

ISO 50001: Sistem upravljanja z energijo

Mednarodno priznan standard ISO 50001, je uveljavljen standard za upravljanje z energijo. Z uvedbo tega standarda boste na eni strani izpolnili vse zahteve okoljske politike in na drugi hkrati dosegli pričakovanja vaših strank po energetski učinkovitosti.

Vpeljava sistema upravljanja z energijo v vaše podjetje vam omogoči sistematičen pregled vaših energetskih podatkov, učinkovito analizo vaših stroškov energije in razvoj učinkovitih ukrepov za varčevanje z energijo.
Delujoč sistem upravljanja z energijo vodi do zmanjšanja porabe energije, stroškov in emisij CO2 z optimizacijo procesov. Zaradi usklajenih procesov in ukrepov za nenehno izboljševanje energetske učinkovitosti so certificirana podjetja vedno v prednosti. Prav tako
jasnost ciljev, procesov in odgovornosti v sistemu upravljanja z energijo krepi zavest vaših zaposlenih in zagotavlja, da se upravljanje z energijo tudi dejansko izvaja v praksi.

Zakaj uvajati ISO 50001 z našo pomočjo?

V podjetju CIVIS d. o. o. razpolagamo s kadri, ki imajo dolgoletne izkušnje iz različnih strokovnih področij in so aktivni v različnih industrijskih panogah in imajo znanja ter kompetence iz različnih standardov. Tako za vas ves čas uvajanja skrbi določen strokovnjak, ki postane skrbnik vašega podjetja, hkrati pa ima podporo interdisciplinarnega tima skozi celoten proces, vse do certifikacijske presoje in uspešno pridobljenega certifikata.

 

 

ISO 50001 – Energetski standard | Storitve

ISO 50001 – Energetski standard | Izobraževanja

Povpraševanje in več informacij

Prosimo, izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času – ponavadi že naslednji delovni dan.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri