Varstvo in zdravje pri delu
Varno delo z živili HACCP

Varno delo z živili HACCP

Vsak nosilec živilske dejavnosti je dolžan skrbeti za varnosti in kakovost svojih izdelkvo in stritev. Za najuspešnejšo metodo za zagotavljanje varne hrane v celotni prehranski verigi, vse od pridelave surovin do končnega uporabnika, se je izkazal siste HACCP.

Kaj pomeni HACCP?
HACCP je kratica za HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS, ki temelji na predpisih mednarodnega referencčnega dokumenta Codex Alimentrius iz leta 1997 in ga uporabljajo potrošniki, proizvajaci, pridelovalci , trgovici in državni organi pri svojem delu.

V Sloveniji morajo HACCP izvajati vsi nosilci živilske dejavnosti.

Zapri

Civis

Varstvo in zdravje pri delu

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen Ni naročil v pripravi

Civis

Varstvo in zdravje pri delu



Jezik