Varstvo in zdravje pri delu
Uvajanje standardov in certifikacija

VAVČERJI za certifikate kakovosti – ZAPRTI

Obveščamo vas, da so vavčerji za certifikate kakovosti ZAPRTI! Vas seveda obvestimo, ko bodo sredstva ponovno na voljo.

Ponovno lahko pridobite nepovratna sredstva za uvajanje ali vzdrževanje standardov kakovosti ter za samo certificiranje, v okviru vavčerjev za certifikate kakovosti, ki jih je ponovno odprl Slovenski podjetniški sklad.

Izkoristite odlično priložnost za dvig svoje konkurenčne prednosti z dvigom kakovosti vašega poslovanja in izdelkov, ki jih dajete na trg.

Podjetja bodo lahko na podlagi dokazil o plačanih upravičenih stroških iz posameznega odobrenega vavčerja pridobila sofinanciranje v višini 60 %.

Minimalna višina subvencije je 1.000,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 9.999,99 EUR.

Kakšna je dodana vrednost pridobitve certifikata kakovosti?

  • dvig kakovosti poslovanja ali izdelkov in storitev ter s tem povečati konkurenčnost
  • z uvedbo standardov podjetje jasno sporoča svojim kupcem in dobaviteljem, da spoštuje mednarodno priznane norme na področju kakovosti izdelkov/storitev, materialov, zdravja in varovanja okolja, gospodarjenja z vsemi vrstami virov itd.

MSP lahko pridobila sofinanciranje upravičenih stroškov akreditacijskega organa za pridobitev in vzdrževanje certifikata. 

Sredstva so na voljo tudi za sofinanciranje zunanjih strokovnjakov, ki bodo podjetju pomagali pri pripravi za pridobitev certifikata.

Prijavitelj lahko za javni poziv pridobi sredstva enkrat letno.

Skrajni rok za oddajo vlog je 31.3.2023. Zadnji rok za oddajo zahtevkov za izplačilo sredstev v letu 2021 pa je 31.10.2021.

Vir: Slovenski podjetniški sklad

Civis vam lahko pomaga tako pri pripravi in oddaji razpisne dokumentacije kot tudi pri storitvah uvajanja standarda v podjetja z vso pripadajočo dokumentacijo.

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

0