Obveščamo vas, da so vavčerji za certifikate kakovosti PONOVNO ZAPRTI!

 

Po naših izkušnjah bodo sredstva ponovno zelo hitro pošla, tako da ne oklevajte in nas čim prej kontaktirajte, da skupaj pregledamo vaše priložnosti.

Ponovno lahko namreč pridobite nepovratna sredstva za uvajanje ali vzdrževanje standardov kakovosti ter za samo certificiranje, v okviru vavčerjev za certifikate kakovosti, ki jih je ponovno odprl Slovenski podjetniški sklad. Skozi celotno pot pridobivanja sredstev, uvajanja standarda in certifikacijo smo vam seveda z veseljem na voljo tudi pri nas.

Izkoristite odlično priložnost za dvig svoje konkurenčne prednosti z dvigom kakovosti vašega poslovanja in izdelkov, ki jih dajete na trg.

Minimalna višina subvencije je 1.000,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 9.999,99 EUR.

Kliknite tukaj in pošljite neobvezujoče povpraševanje!

Slovenski podjetniški sklad bo sofinanciral upravičene stroške v višini največ 60%, z namenom spodbuditi podjetja k pridobitvi certifikatov oziroma pridobitvi novih sistemov vodenja, proizvodov, procesov, storitev in vzdrževanja certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov in storitev, s čemer se bo povečala njihova konkurenčnost, možnost širitve na tuje trge, dvig kakovosti poslovanja oz. izdelkov in dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Sofinanciranje upravičenih stroškov pridobitve oz. vzdrževanja certifikata je upravičeno le za certifikate prvič pridobljene po 1. 1. 2021.

Poseben pogoj: Prijavitelj lahko za javni poziv pridobi sredstva večkrat letno. Za vsak certifikat podjetje odda eno vlogo.

Upravičeni stroški: od 1. 1. 2021 do 30. 09. 2023, med katere spada:

  • stroški priprave na certificiranje (stroški zunanjega izvajalca), ki bo podjetju pomagal pri pripravi na certificiranje. Izvajalec se izbere pod tržnimi pogoji.
  • stroški nakupa standarda
  • stroški pridobivanja certifikata oz. vzdrževanja/obnovitev certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov, storitev ter validacije okoljske izjave 
  • ki so pridobljeni na podlagi mednarodnih/evropskih/enakovrednih slovenskih standardov: ISO, IATF, IEC in ITU, EN in ETSI, EMAS, ECOLABEL, IFS, BRC, FSC, PEFC, COSMOS).

Certificiranje (pridobitev, vzdrževanje certifikata) je postopek, ki ga izvede certifikacijski organ, ki je akreditiran. Certifikacijski organ mora biti akreditiran ali priglašen s strani katerekoli od nacionalnih akreditacijskih organizacij.

Kakšna je dodana vrednost pridobitve certifikata kakovosti?

  • dvig kakovosti poslovanja ali izdelkov in storitev ter s tem povečati konkurenčnost
  • z uvedbo standardov podjetje jasno sporoča svojim kupcem in dobaviteljem, da spoštuje mednarodno priznane norme na področju kakovosti izdelkov/storitev, materialov, zdravja in varovanja okolja, gospodarjenja z vsemi vrstami virov itd.

Skrajni rok za oddajo vlog je 31. 3. 2023. 

Vir: Slovenski podjetniški sklad

In ne spreglejte – Civis vam lahko pomaga tako pri pripravi in oddaji razpisne dokumentacije kot tudi pri storitvah uvajanja standarda v podjetja z vso pripadajočo dokumentacijo.

Povpraševanje: VAVČER za certifikate kakovosti


Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri