E-seminar za VPP: Požarna varnost v Palomi kot primer dobre prakse

Status izobraževanja
Niste vpisani
Cena
67€ + DDV
Začnite zdaj

Pričeli boste s predavanjem »Požarna varnost v Palomi kot primer dobre prakse. «, ki ga je pripravil Gordan Škerlec.

Predstavljeni bodo ukrepi požarne varnosti na novem papirnem stroju in v novem skladišču papirnih rol, posebnost je redukcija kisika v tem skladišču, kar je zelo redek ukrep v Sloveniji. Predavanje je pripravil Gordan Škerlec, ki pri Palomi kot str. delavec VZD že vrsto let zagotavlja  usposabljanja zaposlenih, preglede delovne opreme in ergonomske prilagoditve delovnih mest. Je tudi dobitnik priznanja na nacionalnem tekmovanju »Dobra praksa na področju VZD«, ki ga že vrsto let organizira MDDSZ.

Udeležba na seminarju velja kot strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje iz varstva pred požarom in je tako v skladu z 9. členom, ki predpisuje periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom – enkrat letno!

Spletni seminar bo dostopen in aktiven v naši e-učilnici in si ga boste v določenem časovnem okvirju lahko ogledali, ko bo to najbolj ustrezalo vam!

Spletni seminar je namenjen:

  • pooblaščenim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • varnostnim inženirjem in odgovornim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • predstavnikom gasilskih enot,
  • vsem, ki jih tematika zanima.

Ko s pregledom zaključite to potrdite z gumbom, ki se bo pojavil po določenem časovnem obdobju. Potrdilo na vaše ime se bo nato kreiralo avtomatsko, datum zapisan na potrdilu, pa bo enak datumu ogleda predavanja.

POZOR! Osebni podatki na potrdilu (ime in priimek) bodo enaki osebnim podatkom na prijavnem obrazcu! Potrdilo si lahko nato prenesete, natisnete, dostopno pa bo ves čas tudi v vašem uporabniškem računu. Želimo vam obilo koristnih informacij in prijeten ogled.

Kontakt za podporo: neza.cussigh@civis.si ali 02 331 84 44.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri