Z veseljem vam sporočamo, da imamo točen termin za naš tradicionalni jesenski seminar, na katerem lahko prejmete v enem dnevu, kar tri potrdila za strokovna področja, ki jih pokrivate.

Govora je seveda po seminarju za strokovne delavce VZD, koordinatorje VZD in člane IZS. Za vsa tri področja smo tudi že v postopku pridobivanja odobritev in podeljevanja ustreznih kreditnih točk.

Izvedba pa tokrat hibridna – na lokaciji Civisa, Tržaška 65, MB ali preko spleta, kakor vam je in bo ljubše.

In vem, čakate termin…. četrtek, 22. septembra, 2022 😊. PODROBNOSTI IN PRIJAVA.

❗ Ne pozabite, seminar je namenjen tudi in zadosti vsem pogojem, za strokovne delavce VZD zaposlene v notranjih službah, torej v podjetjih brez dovoljenja za delo s strani MDDSZ. O tem zakaj se morate seminarjev od 2020 udeleževati na letni ravni tudi vi, smo že obširno pisali v eni izmed prejšnjih novic – če še niste lahko preberete tukaj.

Podrobnosti glede programa seveda objavimo kmalu. Za zdaj vam pa lahko izdamo glavna naslova obeh seminarjev:

  • seminar za strokovne delavce VZD: Izzivi s področja VZD ter zagotavljanje varnosti pri delu s stroji in vzdrževanju strojev,
  • seminar za koordinatorje VZD in člane IZS: Varnostni ukrepi pri zamenjavi papirnega stroja in primeri učinkovite implementacije VZD v tujini.

Veliko bo koristnih in predvsem strokovnih informacij iz prakse, primeri dobrih idej, ki jih boste lahko implementirali v vaše strokovno delo in pa vse pojasnitve s strani predstavnika MDDSZ-ja. Tako da tudi vprašali boste lahko karkoli vas bo zanimalo glede zakonske ureditve področja VZD in prejeli odgovore iz prve roke. V primeru, da imate že zdaj kakšna konkretna vprašanja, ki vas pestijo že dlje časa nam jih seveda lahko posredujete tudi v naprej in jih bomo predali naprej. Verjamemo, da bodo učinkovito implementirana v samo predavanje.

Kot vedno se veselimo srečanja z vami preko spleta ali pri nas na lokaciji.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri