Ponosni in veseli smo, da se je tudi pri nas začelo področje varnosti in zdravja približevati širši javnosti in s tem k dvigu zavedanja kako pomembno področje je to, če želimo varno delati in predvsem zdravi dočakati svoj zasluženi pokoj.

Prvič v Sloveniji tako nestrpno pričakujemo čisto pravi sejem s kongresom, posvečen samo tej temi – Varnost in preventiva. Seveda smo se odločili, da sodelujemo kot razstavljavci in s prikazom reševanja iz zaprtih in utesnjenih prostorov na našem mobilnem simulatorju, ki bo tudi del našega razstavnega prostora.

Veseli bomo vašega obiska na Dunajski ploščadi Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Oglejte si naš prikaz, poslušajte predstavitev na forumu ali pa se samo ustavite na naši prav posebni stojnici, kjer bomo ob dobri kavi spregovorili o pomembnosti področja ter o skupnih priložnostih.

Vstop za vse obiskovalce je brezplačen, prav tako se lahko brezplačno udeležite vseh predstavitev na forumu in poslušate nekatere vsebine v okviru seminarjev. Tako lahko tudi sami prispevate k lastni ozaveščenosti in se pripravite na različne situacije. Pa še oktober imamo – mesec požarne varnosti.

Prisrčno vabljeni.

 

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

Zapri