Top
E-učilnica Civis

E- seminar za pooblaščene osebe VPP: Požarna varnost v Palomi kot primer dobre prakse

Pridružite se seminarju, ki je organiziran v skladu s Pravilnikom o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom in prejeli boste POTRDILO O UDELEŽBI.

75,00 + DDV

Status

Požarna varnost v Palomi kot primer dobre prakse.

Predstavljeni bodo ukrepi požarne varnosti na novem papirnem stroju in v novem skladišču papirnih rol, posebnost je redukcija kisika v tem skladišču, kar je zelo redek ukrep v Sloveniji.

Predavanje je pripravil Gordan Škerlec, ki pri Palomi kot str. delavec VZD že vrsto let zagotavlja usposabljanja zaposlenih, preglede delovne opreme in ergonomske prilagoditve delovnih mest. Je tudi dobitnik priznanja na nacionalnem tekmovanju »Dobra praksa na področju VZD«, ki ga že vrsto let organizira MDDSZ.

Udeležba na seminarju velja kot strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje iz varstva pred požarom in je tako v skladu z 9. členom Pravilnika o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,, ki predpisuje periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom – enkrat letno!

Spletni seminar bo dostopen in aktiven v naši e-učilnici in si ga boste lahko ogledali, ko bo to najbolj ustrezalo vam!

Spletni seminar je namenjen:

  • pooblaščenim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • varnostnim inženirjem in odgovornim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • predstavnikom gasilskih enot,
  • vsem, ki jih tematika zanima.

POZOR: Tokrat prijavljate vsakega udeleženca posebej oz. se udeleženci prijavijo sami, saj se mora kreirati uporabniški račun za vsakega posameznika, ker le tako lahko dostopa do e- učilnice in prejme ustrezno potrdilo v svoj uporabniški račun. Plačnik ostaja podjetje, ime in priimek kandidata ne bosta izpisana na izdanem računu.

Spletni seminar bo za prijavljene in iz naše strani potrjene udeležence dostopen s klikom ikone MOJ RAČUN (desno zgoraj) in izborom E-učilnica iz drsnega menija.

Kako vem kdaj sem potrjen iz vaše strani?

Ko se vam status nakupa spremeni v zaključen, kar vas sitem tudi obvesti. Preverjajte prosim tudi neželeno pošto.

Kako postopam, ko imam odobren (zaključen) status?

  1. Prijavite se v vaš uporabniški račun, ki se je kreiral avtomatsko ob nakupu seminarja (uporabniško ime in geslo ste prejeli ločeno na vaš elektronski naslov) – desno zgoraj gumbek PRIJAVA. Tisti, ki uporabniški račun že imate pa se prijavite s svojimi podatki.
  2. Gumbek PRIJAVA se vam spremeni v MOJ RAČUN, ko podrsate z miško preko, se odpre drsni meni, kjer izberete E- UČILNICA. Odprl se vam bo meni Vaša E-izobraževanja, izberete spletni seminar. Seminar se bo nato pričel avtomatsko.
  3. Ogledate si spletni seminar, po zaključku potrdite, sistem vas vpraša ali želite certifikat, seveda odgovorite da in kreira se vam potrdilo/certifikat, ki ga lahko tudi natisnete ali pa ga imate shranjenega v vašem uporabniškem računu

Za dodatne informacije ali pomoč pri prijavi smo vam seveda na voljo.