Top
E-učilnica Civis

E- seminar za pooblaščene osebe VPP: Gasilci GB Maribor o požaru na Surovini ter predstavitev gasilnih sredstev

Pridružite se seminarju, ki je organiziran v skladu s Pravilnikom o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom in prejeli boste POTRDILO O UDELEŽBI.

75,00 + DDV

Status

Požar v podjetju Surovina skozi oči predstavnika gasilske brigade Maribor in prikaz avtomatskih gasilnih sredstev za aktivno protipožarno zaščito znamke FIRE DESTROYER.

Z ogledom seminarja boste pridobili boljši uvid v delovanje in organiziranost gasilcev, lažje in bolj kvalitetno usposobili osebe odgovorne za gašenje začetnih požarov in evakuacijo in v svoja predavanja ter delo vključili vse pomembne informacije na podlagi prikazane prakse gasilcev skozi požar na Surovini, ki se je zgodil leta 2020. V drugem delu seminarja pa boste spoznali kako ustrezno izbrati avtomatska gasilna sredstva glede na različne situacije. 

Udeležba na seminarju velja kot strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje iz varstva pred požarom in je tako v skladu z 9. členom Pravilnika o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom, ki predpisuje periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom – enkrat letno!

Potrdilo se kreira avtomatsko po pregledu e- seminarja in bo tako izdano z datumom enakim datumu ogleda oz. zaključitve.

Spletni seminar bo dostopen in aktiven v naši e-učilnici ves čas in si ga boste lahko ogledali, ko bo to najbolj ustrezalo vam!

Spletni seminar je namenjen:

  • pooblaščenim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • varnostnim inženirjem in odgovornim osebam za izvajanje ukrepov varstva pred požarom,
  • predstavnikom gasilskih enot,
  • vsem, ki jih tematika zanima.

POZOR: Tokrat prijavljate vsakega udeleženca* posebej z njegovim imenom in priimkom ter osebnim mailom, saj se mora kreirati uporabniški račun za vsakega posameznika, ker le tako lahko dostopa do e- učilnice in prejme ustrezno potrdilo. Kar pomeni, da mora biti ime in priimek osebe, ki prijavlja enak imenu in priimku udeleženca. Če uporabniški račun že imate/imajo se je pred nakupom vanj potrebno prijaviti. Plačnik ostaja podjetje, ime in priimek udeleženca ne bosta izpisana na izdanem računu.

 

*UDELEŽENEC = oseba na katero ime bo izdano potrdilo.

 

 

Spletni seminar bo za prijavljene in iz naše strani potrjene udeležence dostopen s klikom ikone osebe (desno zgoraj) in izborom E-učilnica iz drsnega menija.

Kako vem kdaj sem potrjen iz vaše strani?

Ko se vam status nakupa spremeni v zaključen, kar vas sitem tudi obvesti na mail. Preverjajte prosim tudi neželeno pošto.

Kako postopam, ko imam odobren (zaključen) status?

  1. Prijavite se v vaš uporabniški račun, ki se je kreiral avtomatsko ob nakupu seminarja (uporabniško ime in geslo ste prejeli ločeno na vaš elektronski naslov) – desno zgoraj gumbek ikona osebe. Tisti, ki uporabniški račun že imate pa se prijavite s svojimi podatki.
  2.  Ponovno se z miško postavite na ikono, pokaže se drsni meni, kjer izberete E – UČILNICA. Avtomatsko boste preusmerjeni na Vaša E-izobraževanja, izberete spletni seminar. Seminar se bo nato pričel predvajati avtomatsko.
  3. Ogledate si spletni seminar, po zaključku potrdite, sistem vas vpraša ali želite certifikat, seveda odgovorite da in kreira se vam potrdilo/certifikat, ki ga lahko tudi natisnete ali pa ga imate shranjenega v vašem uporabniškem računu. Potrdilo se kreira na datum ogleda!

Za dodatne informacije ali pomoč pri prijavi smo vam seveda na voljo.

*vir naslovne slike: FB GB Maribor