Varstvo in zdravje pri delu
Prvo usposabljanje koordinatorjev VZD

Učni proces PRAKTIČNO VARNI ob 20 letnici delovanja

Letos praznujemo 20 let našega delovanja in obstoja, na kar smo zelo ponosni. Ob tem jubileju smo za vas pripravili popolnoma nov produkt, ki smo ga razvili na podlagi našega znanja, izkušenj in naših lastnih idej. Tako ponujamo odličen nov učni proces, kot ga v Sloveniji še ni bilo. Poseben paket, ki je sedaj na voljo, pa bo veljal samo zdaj, ko smo okrogli.

Kaj smo razvili in za kaj sploh gre?

Strokovni delavci v notranjih službah se pogosto srečujete z dilemami kako svojim sodelavcem zagotoviti praktično znanje in opraviti praktično usposabljanje za varno delo na njihovih delovnih mestih. Ker si želimo, da vam ob tem procesu stojimo ob strani, smo pripravili nekaj posebnega.

Zamislite si program, ki vam pomaga kar na dveh področjih hkrati in to še odprtega tipa, torej, ko to ustreza vam…

Prvič poskrbi za vaše strokovno izpopolnjevanje in pokritost glede točk, ki jih morate s spremembo pravilnika zbirati na letni ravni, drugič pa vas praktično nauči kako svojim sodelavcem na zanimiv, varen in poučen način približati varno delo pri tem kar počnejo vsak dan po zgledu t.i. “train the trainer” načina.

Vi boste tako kar dvakrat na varni strani zakona. In sicer kar se tiče vašega strokovnega dela in  podajanja znanja ter praktičnega usposabljanja (za kar vam bo na voljo tudi naš učni center, pa o tem malo kasneje) s čimer lahko močno zmanjšate število delovnih nezgod in bolniških odsotnosti v vašem podjetju.

Nad takšnim konceptom, smo prepričani, bo navdušeno tudi vaše vodstvo.

Da smo prišli do tega edinstvenega učnega procesa katerega vam predstavljamo sedaj, smo vanj vključili vso svoje znanje in izkušnje, ki smo jih nabirali tekom 20 let. In ravno zato, ker letos praznujemo krasno okroglo obletnico obstoja našega podjetja pod to dejavnostjo, vam predajamo naše znanje in praktične izkušnje.

Sedaj se morda že res sprašujete: Kako pa lahko vse to opravim in o čem točno sploh govorijo?

Najprej si poglejte v spodnjem nagovoru našega Tadeja:

 

Tako, sedaj veste, da smo za vas pripravili 6 odličnih modulov v sklopu učnega procesa PRAKTIČNO VARNI.

Kako pa ga nameravamo izpeljati in zakaj bi to zanimalo?

Tako, da bo kar najbolj praktično za vas.

Pri vsakem izmed modulov boste imeli na voljo daljši časovni okvir, npr.14 dni, da si ogledate teoretični del usposabljanja on-line. Kjerkoli in kadarkoli bo to torej najbolj ustrezalo vam.

Nato se srečamo pri nas v učnem centru na praktičnem dnevu, kjer vam predamo še vso naše praktično znanje na našem učnem poligonu. Poleg znanja, praktičnih izkušenj in našega poligona pa prejmete še točke, ki jih kot strokovni delavec za VZD morate zbirati (5 točk po programu).

Trenutno imamo aktivna 2 modula, ki jih bomo izpeljali junija:

V jeseni pa bodo na voljo še 4 moduli vezani na naslednje tematike:

  • Vroča dela
  • Montaža in demontaža gradbenih odrov
  • Premeščanje bremen
  • Elektro-vzdrževalna dela

In kot obljubljeno posebna akcija ob naši okrogli – v primeru, da se prijavite na oba naša modula, ki ju imamo na razpolago junija, prejmete tretjega, ki ga izvedemo jeseni, popolnoma brezplačno.

Če to ni dobra novica… in ja, če se boste prijavili na vseh 6 boste imeli brezplačna kar 2 cela modula, če si na hitro izračunate. Poleg tega pa zbranih kar 30 točk. Pa to še vedno ni vse… ko opravite vseh 6 modulov prejmete še certifikat.

Predstavitve ostalih modulov si lahko ogledate tukaj, na zgornji dve povezavi pa le kliknite, saj vas tam čaka več informacij glede natančnega programa samega.

Za več informacij pa nas seveda lahko kontaktirajte in povedali vam bomo vse podrobnosti.

Zelo se že vselimo naše prve modularne izvedbe in prenosa znanja 😊.

 

Če potrebujete več informacij nas seveda kontaktirajte.

 

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.

0