Top

Varno izvajanje vročih del – HOT WORK – MODUL

Peti modul našega učnega procesa PRAKTIČNO VARNI namenjen strokovnim delavcem za VZD v notranjih službah.

Predavatelj(i)
Robert Vaupotič dipl. varn. inž.

97,00 + DDV

Status

Peti modul našega učnega procesa PRAKTIČNO VARNI namenjen strokovnim delavcem za VZD v notranjih službah. S tem si zagotovite tudi 5 točk, ki jih zbirate vsi strokovni delavci, z dovoljenjem za delo. Več podrobnosti glede samega učnega procesa si lahko preberete v novici tukaj. V nadaljevanju pa podrobnosti in potek tega modula.

Kako bo te vrste modularno izobraževanje potekalo?

Po oddani prijavi boste najprej preusmerjeni v spletne učilnice, kjer si boste ogledali teoretičen del izobraževanja. Le tega si boste lahko ogledali kadar koli v roku 14 dni, pred terminom za praktični del. Objavljen termin je za praktični del izobraževanja! Nato pa se srečamo še v živo iz UČNEGA CENTRA CIVIS, kjer vam s pomočjo simuliranega okolja za izvajanje vročih del, osebne varovalne opreme in dolgoletnih izkušenj predamo še vso naše praktično znanje in informacije, ki vam bodo v pomoč pri usposabljanju vaših zaposlenih na delovnem mestu v podjetjih.

Seznanitev udeležencev s/z:

  • Pojmom vroča dela,
  • nevarnostmi pri izvajanju vročih del (rezanju, brušenju, varjenju, ipd. ter delih na deloviščih, kjer obstaja nevarnost požara, eksplozije in tudi nevarnosti za poškodbe zaposlenih;
  • postopki in ukrepi, ki so potrebni in priporočljivi za zagotovitev varnosti pri takšnih delih;
  • zahtevami ZVZD-1, ki se nanašajo na takšna dela;
  • primeri požarov in eksplozij zaradi nepravilnega izvajanja vročih del in posledicami, ki so nastale;
  • različno opremo za zagotavljanje varnosti pri izvajanju vročih del in potrebno opremo za ukrepanje ob požaru na delovnem mestu, potrebnim planiranjem in usposabljanjem zaposlenih za umik v primeru požara;
  • primerom dovoljenja za izvajanje vročih del;
  • dobro prakso sistema vročih del združenja SPEK (Finsko nacionalno združenje za reševanje) in njihovim postopkom usposabljanj sodelujočih pri teh delih.

Skupno trajanje modula je 3 šolske ure. (2 uri v spletni učilnici in 1 ura prakse na učnem poligonu).

Opozorilo! Zaradi vstopa v spletno učilnico, ki je vezan na uporabniški račun vsakega posameznika, nakup izobraževanja opravite za vsako osebo posebej s podatki osebe, ki jo prijavljate – ime, priimek, elektronski naslov (pri tem se ne pozabite odjaviti iz vašega uporabniškega računa) ali pa še bolje se naj kandidat prijavi sam s svojimi podatki. Vse to ne vpliva na plačnika in izdajo računa, ki se vrši na podjetje.

V primeru zakupa dveh modulov, vam tretjega zaradi 20 letnice delovanja, podarimo.

Pokukajte še v naš UČNI CENTER, kjer se bomo skupaj praktično izobraževali glede utesnjenih in zaprtih prostorov:

 

Datum

23.3.2022, 20.4.2022, 18.5.2022, 22.6.2022, 21.9.2022, 23.11.2022, 21.12.2022, 17.5.2023