Usposabljanje za varno delo z diizocianati

Zagotoviti varno delovno okolje pri delu z diizocianati je ključnega pomena. Za vas izvedemo usposabljanje, ki bo vaše zaposlene opremilo z znanjem in veščinami za učinkovito ravnanje s temi snovmi, v skladu z uredbo REACH.

Predavatelj(i)
Irena Vouk dipl. varn. inž.
Naslov
Tržaška cesta 65, Maribor   Zemljevid
Telefon
+386 2 331 84 44

Izpolnite prijavnico

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Status

Diizocianati so kemijske spojine, ki so zaradi svoje učinkovitosti postali zelo široko uporabni pri izdelavi, zlasti v poliuretanskih izdelkih, lepilih, tesnilnih masah in premazih po vsej Evropski uniji. Kljub njihovi široki uporabi v industrijskem in gradbenem sektorju, pa so pa to snovi, ki so razvrščene kot povzročitelji preobčutljivosti dihal in kože. V namen varovanja zdravja jih je tako Evropska unija v okviru Uredbe REACH sprejela določene omejitve in usmeritve ter določila obvezno usposabljanje za vse, ki delajo z diizocianati (UREDBA KOMISIJE (EU) 2020/1149).

Zato smo pripravili usposabljanje, ki bo vaše zaposlene opremilo z znanjem in veščinami za varno ravnanje z diizocianati v skladu z uredbo REACH, standardi in našo zakonodajo.

Usposabljanje je obvezno za vse, ki pri svojem delu prihajate v stik z diizocianati, že od avgusta 2023!

Za vse podrobnosti, termine, ceno in način izvedbe nas prosim kontaktirajte preko obrazca zgoraj (izpolni prijavnico) in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.